Jeg føler ingen skam

Skam

Nysgjerrigheten har tatt overhånd når der gjelder statuser på Facebook.
I den siste tiden har det stått slik som “Svaaar da William!!!!” “Noora + Wilhelm” “#fredagkl17”, og enda flere som har med tv-serien “Skam” å gjøre. Så jeg satt meg rett og slett ned for å se ungdomsserien Skam.

Sesong 1

Sesongen handler om Eva og hennes turbulente forholdEvaJonas til kjæresten Jonas. De går i første på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo. Eva har mistet vennene sine, vi får vite hvorfor i løpet av serien, og bestemmer seg for å finne nye.
Hun treffer tilfeldig på Vilde og Chris på en skolefest. Her møter hun også Noora som gir trøstende ord etter at Eva blir kalt for “slut” av sin tidligere bestevenninne.
Vilde, Chris, Eva og Noora bestemmer seg for å planlegge russetiden, og kjøpe russebuss sammen. Chris inviterer også med Sana.

skam

Vilde er gjengens “blondie” og er dritforelsket i skolens tøffeste, William. Er han interessert? Eller bare ute etter en ting?

Skam handler om hvordan det er å være førsteklassing på videregående skole i dag. Kjærester, jentedrama, russetiden, karakterer og de tøffe, eldre guttene i tredjeklasse.

Det er 11 episoder i sesong 1 og hver episode varer i 15-20 min.

Sesong 2

I denne sesongen følger vi Noora. Vi får også møte noen nye karakterer, som Linn og Eskil. De bor i bokollektiv sammen med Noora.

Vilde er fortsatt dritforelska i William. Men hvem er kuleguttaWilliam interessert i? Noora mener at William er egoistisk, selvopptatt, bortskjemt og manipulerende. Vil hun endre mening?

Det er 12 episoder i sesong 2. Hver varer ca 15-20 min.

Her kan du se Skam

Her finner du alle episodene som er laget av Skam:
Skam – alle episodene

Siste episode av sesong 2 er ikke klar enda. Om jeg ikke tar helt feil, så kommer den på fredag 3. juni.
Trenger du hint om hva som kommer til å skje, finner du dem her.

you lose.

Jeg likte serien. Den minner meg om tiden på ungdomsskolen og vgs. Jeg kjenner meg selv igjen i mye av samtalene og dette med jentedrama, kjærester og tøffe eldre gutter.
Og ikke minst ungdomsforelskelsen. Intens med mye følelser og hormoner.

Tenk å få oppleve det igjen… 😉

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

1 comment for “Jeg føler ingen skam

Legg inn en kommentar