Slik blir du en Hipster

Dans som en hipster

Hvis du ønsker å få øye på en hipster, bare snu deg neste gang du er på en konsert, og du vil se dem stå bakerst å diskutere Stella eller Pabst Blue Ribbon (PBR) i en gruppe. Noen ganger, hvis musikken og stemningen er riktig, vil du se hipstere engasjert i dansebevegelser. Hipsterdans, hvis det gjøres riktig, bruker ikke så mye av hoftene som det gjør overkroppen og armene. Sving hodet voldsomt frem og tilbake, men bare gjør dette hvis du ikke ydmykes lett (og som en hipster bør du virkelig ikke bry deg). Selv om du sjelden ser hipstere danse på konserter, har de en tendens til å nyte separate dansefester hvor de kan danse til mer hipster dansemusikk.

Finpuss din humor.

En hipster er kjent for sin sterke sans for ironi og sarkasme. Når du blir spurt et spørsmål, nekter å svare direkte; i stedet stiller du et motspørsmål, eller bare er rent sarkastisk .Pass på tonefallet for å indikere din mangel på seriøsitet, fordi det er mulig at andre hipstere vil forveksle din sarkasme med oppriktighet.

Vær forberedt på kritikk.

Vær oppmerksom på at hipstere ofte blir parodiert eller latterliggjort fordi hipstere provoserer noen mennesker. Du kommer til å trenge å bli vant til hånlige holdninger og å trene på hvilke måter du er mest komfortabel med å svare på. Det vil ofte være en insistering på at din sub-kultur er “dårligere enn” det den andre står for. På grunn av hipsteres tendens til å følge progressive politikk, er det sannsynlig at du vil støte på en og annen konservativ forakt, så det er nok en god idé å friske opp dine svar til en standard latterliggjøring. Du må vite at geeks har en merkelig forhold til hipstere. Noen av dem er hånlig innstilt, andre geeks gjenkjenner overlappingen av kulturene.

hipster4

Legg inn en kommentar