Stavangerkameratene – Bare du

Stavangerkameratene består av de fire artistene Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland. I dag slipper Stavangerkameratene sin tredje singel. Den heter “Bare du”, og her får du både teksten samt linker til både spotify og itunes. Det er bare å merke seg denne sangen, for du kommer nok til å høre den ofte i tiden som kommer!

Nok en kjempehit

Stavangerkameratenes første singel «Vekk meg opp» var en coverlåt. Deretter kom Bare så du vett det, som er blitt en kjmpesuksess. Låten har solgt til gull, som kanskje legger et lite forventningspress på gutta når de i dag slipper sin tredje singel “Bare du”. Men det er ingen grunn til å tro noe annet en at også “Bare du” vil bli en megasuksess. Dette er absolutt en gladlåt med en fengende melodi. Den er mer rocka en “Bare så du vett det”, og det er det nok mange som setter pris på. Før du aner det, sitter du og nynner på melodien, og synger med til refrenget. Og hvis du vil lære deg sangen skikkelig, får du hele teksten her:

bare

Lyrics «Bare du » Stavangerkameratene

Du må ikkje tro du e så kule
Du står der å sveve
Vil du ble med i parken å mada endene

Kan me gjørr någe med det
E jo heilt på tryne
Vil du ble med på landet å klappa lammene

Kom igjen, kom igjen, kom igjen
Bare du, det e bare du så får det te
Slår meg ud sånn så det
Kom igjen, kom igjen, kom igjen
Bare du gjer meg ein sjangs te å sleppa te
Eg komme og tar deg ska du se

Syns du e så fine
Forføre med smilet
Du står der å glise
Har bleiga tennene

Du ser at eg vi ha deg
Du ser eg e ifra meg
Men du står der å henge
Samen med vennene

Kom igjen, kom igjen, kom igjen
Bare du, det e bare du så får det te
Slår meg ud sånn så det
Kom igjen, kom igjen, kom igjen
Bare du gjer meg ein sjangs te å sleppa te
Eg komme og tar deg ska du se

1-2-3 vil du bli hjem
4-5-6 inn i taxien
Kom igjen, kom igjen
7-8-9 eg står utforbi
Me kjøre det opp i hundreogti
Kom igjen, kom igjen

Du må ikkje gå ifra meg
Eg vil bare ha deg
Eg e så forelska

Bare du, det e bare du så får det te
Slår meg ud sånn så det
Kom igjen, kom igjen, kom igjen
Bare du gjer meg ein sjangs te å sleppa te
Eg komme og tar deg ska du se

Kom igjen, kom igjen, kom igjen
Du må kje tro e så kule
Du står der og sveve
Eg komme og tar deg ska du se

Hør “bare du” på Spotify

 

 

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

 

Les også

Legg inn en kommentar