Stavangerkameratene på Folken 12. september

Stavangerkameratene “Live på direkten”

Stavangerkameratene har i august/september vært med på TV2s nye humorsatsing “Live på direkten“, hvor de skal finne sitt 5 bandmedlem.
Se episodene på Stavangerkameratenes facebookside.

Nå kan dere få møte Stavangerkameratenes 5 medlem, John Brungot, live.
Folken i Stavanger sparker de i gang sin nye stjernegruppe mandag 12. september! Få TV innspilling og konsert i samme slengen!

Stavangerkameratene – Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland – debuterte som nytt band i Stavanger 2015. Det var Stian Blipp som introduserte dem som “Stavangerkameratene” da de fire artistene skulle opptre sammen under åpningen av sandvolleyball-VM. Og siden har navnet blitt hengende ved dem. Våren 2016 slapp de singelen «Vekk meg opp»  – noe som skapte mye oppmerksomhet både lokalt og i landsdekkende media.

Stavangerkammeratane

Den siste singelen “Bare så du vett det” er A-listet på NRK P1 og nærmer seg 1 million avspillinger på Spotify. Med nasjonal oppmerksomhet både på TV, radio og andre media, etterlyser mange nå flere konserter med gutta.

 

John Brungot

John Brungot har lang fartstid i TV2, og har blant annet vært å se i “Torsdag kveld fra Nydalen”, “En god nummer to”, “Norske Talenter” Sammen med Einar Tørnquist, står han i spissen for TV 2-høstens store livesatsing – humorprogrammet “Live på Direkten” – som hadde premiere på torsdag, 25. august kl 21.40.

 

TV-innspilling og konsert på Folken

Bli med på TV-innspilling og konsert i samme slengen! Stavangerkameratene inviterer til en konsert litt utenom det vanlige. Nemlig med et bonusmedlem – den prisbelønnede TV-komikeren John Brungot!

Her finner du Billetter


TV-opptaket som gjøres under denne konserten blir brukt i TV2-høstens store live satsning – humorprogrammet Live på Direkten. Kvelden er hovedsakelig dedikert til de originale kameratene, men med et fargerikt innslag fra det femte medlemmet.

 

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

 

Legg inn en kommentar