Stavangerkameratene – Forelska meg i deg igjen (tekst)

Stavangerkameratene er igjen ute med ny single som heter “Forelska meg i deg igjen”. Låta er utgitt på albumet deres, og vi forventer at også denne låta vil bli en suksess. Her gir vi deg tekst/lyrics og spotify link.

«Forelska meg i deg igjen» handler om et tema mange av oss kjenner seg igjen i. Nemlig det å forelske seg i en tidligere kjæreste. Og hvordan vi skal gjøre ting annerledes neste gang for at forholdet skal fungere. Men dette er ingen klissete kjærlighetsvise. Melodien er munter og fengslende, og teksten er optimistisk. Og ikke minst så er både tekst og melodi av den klebrige sorten, som lett setter seg fast – og blir sittende.

Albumet til Stavangerkameratene inneholder ni låter, hvor den siste er en akustisk versjon av «Bare så du vett det». Av de åtte forskjellige låtene på albumet, er «Forelska meg i deg igjen» den sjette som kommer ut som single. Det betyr at Stavangerkameratene allerede bør være i gang med planleggingen av sitt neste album hvis de skal holde dette gående.

Vi gratulerer så mye med nok en kjempefin låt, og oppfordrer dem til å fortsette i samme stilen.

Forelska meg i deg igjen tekst / lyrics

Hvis du komme deg ner på nivå med meg
Eg har jo någe eg vil fortella deg
Det e ingen hemmelighet
Eg kan forelska meg i deg igjen

Hvis du å eg går ront å tror at me e någe
Trekke oss vekk å bare holde oss for oss sjøl
Ka e vitsen med det
Eg kan forelska meg i deg igjen

Tenk hvis det va krig å ingen møtte opp
Då ville det vert fred på jordå
Men det e’kje sånn det fungere, me må holda opp
Me må ta tag i ting å løysa de me ordå

For eg trenge deg om nåttå
Sånn så stjernene i mørknå
Me burde smila, ha det løye å le
For at me ska komma oss videre

Tenk hvis du konne setta deg ner me meg
Eg har så møye merr å gje te deg
Kan sei deg ka det e
Eg kan forelska meg i deg igjen

Hvis eg ska finna fram den besta siå mi te deg
Så hørr nå bittelittegranna her på meg
Eg vett at det går an
Eg kan forelska meg i deg igjen

Tenk hvis det va krig å ingen møtte opp
Då ville det vert fred på jordå
Det e’ikje sånn det fungere, me må holda opp
Me må slutta å sei de stygge sinte ordå

For eg trenge deg om nåttå
Sånn så stjernene i mørknå
Me burde smila, ha det løye å le
For at me ska komma oss videre

Alt det meg å deg må gjennomgå
Om me bare konne forstå
Me burde smila, ha det løye å le
Eg har deg å leva livet med

Eg kan ikkje dansa liga godt så deg
Om du bare gidde å holda ront meg
Hvis du bare gidde å visa meg
Eg kan ikkje dansa liga godt så deg
Om du bare konne holda ront meg
Hvis du bare gidde å visa meg. Visa meg!

For eg trenge deg om nåttå
Sånn så stjernene i mørknå
Me burde smila, ha det løye å le
For at me ska komma oss videre

Alt det meg å deg må gjennomgå
Om me bare konne forstå
Me burde smila, ha det laye å le
Eg har deg å leva livet med

Forelska meg i deg igjen på Sporify

Les også om Stavangerkameratene sine tidligere singler:

Bare så du vett det
Bare du
Nettet (digitale hjerter og smilefjes)
Vil du shalala

Legg inn en kommentar