Teltfest i Egersund

Teltfest i Egersund lørdag 3. juni

Teltfest er en skikkelig allsangfest med pur glede og happiness fra begynnelse til slutt. Du får nesten ikke trekke pusten før en ny kjent låt er igang.

Allsang blir aldri det samme etter sommerens store teltfest.

Byteltet

Årets teltfest i Egersund finner du i Byteltet midt i sentrum.
Byteltet står oppe i sommerhalvåret midt i Egersund sentrum og kan leies til konserter, arrangement, bryllup, messer, utstillinger og annet.

Dette er Goggen

Goggen (Ingve Gottschalksen) er en godt kjent trubadur i Stavanger. Han er ekspert på god stemning goggen1og allsang med sitt store repertoar av sanger, og sin tilstedeværelse blant publikum.

Goggen spiller Cowerlåter, og han har et stor repertoar. Han kan alle de gamle gode, men også overraskende mange nye sanger. Mange trubadurer lager seg en rutine som de kjører seg litt fast i. Men Goggen ser ut til å være fokusert på å fornye og forbedre sitt repertoar, noe han skal ha skryt for.

Det blir aldri kjedelig når Goggen spiller, og publikum kommer gjerne tilbake for å høre på ham flere ganger.

Show Chow

Show Chow er en gruppe artister fra Egersund som driver med musikk og revy. Gruppen består av Arnt Olav

Klippenberg, Øystein Ellingsen, Sven Arne Petersson og Jan Ivar Peterson. Mange andre har vært innom gruppen i løpet av årene den har eksistert. Gruppen startet opp i 1981. De har gitt ut en rekke CD-er og de har satt opp en rekke revyer og kabareter i Egersund og Rogaland forøvrig.

De skriver musikken selv og flere av sangene har lokalt innhold. Tekstene er stort sett skrevet av Arnt Olav Klippenberg mens musikken er det Øystein Ellingsen som står for.

 

Her finner du Billetter til teltfest i Egersund

 

Legg inn en kommentar