Ting vi kvinnfolk sier

Her finner du en liste som er typiske ting vi kvinner sier. Kjenner du deg igjen?

10 ting vi kvinner sier

  1. Det er INGENTING

Dette betyr at det er faktisk noe og du bør være på tå hev! INGENTING brukes vanligvis til å beskrive følelsen til en kvinne når hun ønsker å spikre deg til veggen. INGENTING antyder som oftest en krangel som vil vare i FEM MINUTTER og som vil ende med ordet GREIT.

2. GREIT

Dette er et ord kvinner bruker for å få slutt på en krangel når de føler at de har rett og at det er på tide at du holder kjeft. Bruk aldri GREIT for å beskrive hvordan en kvinne ser ut. Dette vil forårsake at du ender opp i en krangel igjen.

3. GJØR SOM DU VIL

Dette er en utfordring til deg. En utfordring som vil resultere i at kvinnen blir forbannet over INGENTING og vil sannsynligvis endes med ordet GREIT.

4. DET ER GREIT

Dette er en av de farligste ytringene en kvinne kan gi til en mann. DET ER GREIT betyr at hun ønsker å tenke lenge før hun straffer deg for hva du enn har gjort mot henne. DET ER GREIT er ofte brukt sammen med ordet GREIT og i forbindelse med GJØR SOM DU VIL. En eller annen gang i nær fremtid kan du forvente deg store problemer.

chocolate

5. Jeg kommer om FEM MINUTTER

Dette kan ansees som å bety en halvtime. Det er sammenlignbart med de fem minuttene fotballkampen kommer til å vare før dere mannfolk tar ut søpla, så der er dere jevngode.

6. Jeg er ikke SUR

Klart jeg er sur

7. Hvis du sier at jeg er sur, da blir jeg SUR

Nå har jeg i hvert fall en grunn til å være sur

8. Jeg har INGENTING å ha på meg

Det er typisk for oss kvinnfolk. Vi føler alle fra tid til annen at det vi har i klesskapet ikke passer for anledningen, er for gammelt, for lite, fort stort og mange andre gode unnskyldninger.

9. Er jeg feit?

Fortell meg at jeg er vakker

10. Kan vi ikke bare være venner ?

 Det er absolutt ingen sjanse til at jeg lar noen av dine kroppsdeler berøre noen av mine!

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

Legg inn en kommentar