Trøtt, trøtt, trøtt! Så inderlig trøtt!

Det er hardt å begynne hverdagen igjen etter ferie.
Hvorfor får man aldri sove når man skal noe viktig dagen etterpå? Man trenger en god natts søvn før jobb, møte eller flytur/reise. Men det ser ut til å være umulig noen ganger.   I-cant-remember-what-its

Jeg har hatt en ”får-ikke-sove” natt. Jeg har sovet lett innimellom, men hver gang jeg sovner drømmer jeg stressende drømmer. Som regel er det at jeg skal rekke noe, men klokken er langt over møtepunktet.

vekkerklokkeI natt har jeg drømt om både voldtektsmenn og snikskyttere. Helt syke drømmer.

 Jeg leverte bilen på service i går, så jeg måtte bruke sykkelen i dag. En av drømmene var at jeg trødde og trødde på sykkelen, men den gikk ikke framover. Jeg våknet også en gang med krampe i foten. Var nok etter jeg hadde ”syklet” så mye 😉

 Når klokka ringte kl 6 i morges, var jeg allerede våken og ventet. Kjenner nå at jeg burde hatt noen timer til med søvn. Jeg får holde ut resten av dagen. Og så får jeg heller ta meg en hvil på sofaen før trening.trøtt

Sånn er livets gang!

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

Legg inn en kommentar