Vinterlyd på Torget i Stavanger 9. mars

Vinterlyd

For å skape oppmerksomhet om Krafttak mot kreft har Kreftforeningen i 11 år samarbeidet med P4 om konsertturneen Vinterlyd.

Vinter sponsor

P4 og Kreftforeningen inviterer deg til vinterens vakreste konserteventyr! Sammen med flere av Norges fremste artister, arrangerer vi gratis utekonsert for deg og de du er glad i.

Vinterlyd er en konsertturné i forbindelse med Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, Krafttak mot kreft.

Vinterlyd
www.krafttakmotkreft.no

Vinterlyd med konkurranser og aktiviteter åpner kl. 16:00, med konsertstart kl. 18:00. Velkommen!

Artistene

Artister på Vinterlyd i Stavanger:
Kurt Nilsen
Jesper Jenset
ATLE
Sandra Lyng
Tungevaag og Raaban
Isac Elliot

Vinterlyd artister

 

Konsertvett på Vinterlyd

Når så mange mennesker er samlet for konsert som under Vinterlyd, er det lurt å følge noen gode konsertvett-regler. Det gjør at du, og alle andre, får en god og trygg konsertopplevelse.

Kle deg godt

Det blir fort mange timer utendørs under Vinterlyd. Pass på å ha godt og varmt fottøy – det er fort gjort å få frostskader på beina ellers. Bruk ulltøy som holder deg varm.

Møt til riktig tid

Du trenger ikke å møte opp noe særlig før aktivitetene på området starter. Det vil ikke være live lydprøver med artistene, og de vil ikke ankomme konsertområdet før like før konserten starter.

Det blir lenge å stå i ro utendørs dersom du kommer før aktivitetene starter, og det blir fort kaldt. Vi anbefaler derfor at du heller holder deg varm, og lytter til noen låter fra favorittartisten din innendørs i mellomtiden.

Lytt til kroppen

Ta kroppens signaler på alvor.

  • Sørg for å få i deg nok mat og drikke gjennom konsertdagen
  • Gå inn i varmen dersom du begynner å fryse.
  • Si i fra til hjelpekorpset på stedet dersom du kjenner at noe er galt.

Gjør deg kjent

Gjør deg kjent med området når du kommer. Sjekk hvor utgangene fra området er, og hvor du kan varme deg ved behov. Avtal møtesteder med vennene dine hvis dere kommer fra hverandre, og med de voksne som eventuelt skal møte deg etter konserten. Det er mange mennesker, så det kan være vanskelig å finne hverandre hvis man ikke har avtalt godt på forhånd.

Det kan også hende at mobilnettet blir ustabilt med så mange mennesker på et sted. Du bør derfor avtale på forhånd, og ikke utelukkende stole på at det blir mulig å kontakte hverandre med mobilen.

Be om hjelp

Det er ingen skam å be om hjelp hvis du føler at trengselen foran scenen blir for stor, eller om du blir for kald, tørst, sulten eller lignende. Hjelpekorpset er her for din sikkerhet – benytt deg av det om du trenger det.

Vis hensyn foran scenen

Det kan fort bli mye trengsel foran scenen. Dersom du ønsker å stå helt foran, bør du komme tidlig. Ikke dytt for å komme lenger frem – det kan føre til store skader på de som står foran deg, og det skaper farlige situasjoner.

Hvis du føler at det blir for trangt, anbefaler vi å bevege deg skrått bakover og ut mot siden. Det er den enkleste måten å komme ut av folkemengden på.

Følg beskjeder fra scenen

Dersom en situasjon skulle oppstå, er det viktig at du lytter til beskjeder som blir gitt fra scenen og gjør som du får beskjed om.

Pass på hørselen din

Står du rett foran scenen bør du bruke hørselsvern / ørepropper. Vi vil at du skal kunne nyte musikk hele livet – ikke ødelegg hørselen din!

Følge med foresatte

Vi anbefaler på det sterkeste at personer på 14 år og under har følge med en foresatt eller eldre venner foran scenen. Det kan bli trangt, og vi ønsker ikke at noen skal få panikk i folkemengden.

Beveg deg bort fra området når konserten er over

Artistene kommer til å forlate området umiddelbart etter konserten. Det er derfor ingen vits i å forsøke å kontakte dem på området. Vi anbefaler at du beveger deg bort så raskt som mulig, slik at det ikke blir trengsel.

Kos deg!

Vi håper du får en riktig fin konsertopplevelse sammen med oss i Kreftforeningen og P4. Ta gjerne bilder og legg ut på Instagram, Facebook og Twitter. Tagg dem med #Krafttakmotkreft og #Vinterlyd. Kos deg på konsert!

Vinter

 

Kilde: Kreftforeningen

Les også

Legg inn en kommentar